Sisteme de canalizare - Îndemânarea

Elementele de canalizare ÎNDEMÂNAREA tind să modernizeze şi să accelereze procesele de canalizare. Firma noastra aduce o solutie moderna si sigura pentru retelele de canalizare din Romania. Sistemul este modular si flexibil, se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de canalizare. Elementele prefabricate din beton sunt produse cu tehnologia germana Baumgartner si Niemeyer care permite un grad inalt de control al parametrilor de calitate.

Sistemul de canalizare din beton prezinta avantaje nete fata de alte materiale (ex. PVC), el fiind promovat ca prima solutie de canalizare in intreaga Europa.

Este ECONOMIC pentru ca are o durata mare de viata (pana la 70 ani) si costuri reduse de intretinere.

Este COMOD pentru ca ofera o solutia completa: proiectare, executie si transport la cerere.

GAMA DE PRODUSE ÎNDEMÂNAREA:

Elemente de baza

Se pot racorda la baza de camin de vizitare tuburi PVC cu diametre exterioare de: 110; 125; 160; 200; 250; 315; 400 mm(garnituri de etansare din cauciuc).
Elementul de baza poate asigura :
• racordul scurgerilor de la subsolurile cladirilor la reteaua de canalizare; • schimbarea de sectiune a tuburilor retelei de canalizare; schimbarea de directie in plan a retelei de canalizare; • intersectia tuburilor de canalizare; • schimbarea de panta a canalelor.

Element drept (inel)

In functie de adancimea unui camin canalizare se pot utiliza unul sau mai multe elemente drepte.
Ansamblarile tubului de beton cu baza si conul excentric sunt de tipul cep si buza. Inelele de beton ce compun caminul de canalizare au dimensiuni variabile pe inaltime.
Un camin de vizitare este un ansamblu de elemente circulare montate pe verticala pentru a permite accesul personalului de specializare.

Cap tronconic (reductie)

Capul tronconic se monteaza la partea superioara a caminului de canalizare si asigura reducerea sectiunii caminului facand legatura cu elementele de acoperire.
Reductia tuburilor din beton ca si restul elementelor ce compun camin canalizare se imbina cu cep si buza.

Element drept de aducere la cota

Capac carosabil / necarosabil

Caminele de vizitare sunt destinate in principal sa permita in afara de aerarea lor, accesul la retelele de canalizare care transporta apele uzate, apele pluviale si apele de siroaie,instalate in zone supuse la o circulatie rutiera si/sau pietonala.

Caminele de vizitare se utilizeaza in medii umede sau medii chimice usor agresive, in conditii normale in cazul apelor uzate menajere, apelor uzate industriale epurate, apelelor pluviale. Caminele de vizitare se compun din tuburi de beton de diferite dimensiuni.

Baza unui camin canalizare poate fi produsa la comanda, cu piese inglobate din pvc. Un camin de canalizare este format din tuburi din beton de diferite inaltimi.