Prezentare - Îndemânarea Construct

sc Îndemânarea Prod Com srl, Bistriţa

Firmă de construcţii

Pe parcursul celor 20 de ani de activitate, împliniţi în anul 2013, ÎNDEMÂNAREA CONSTRUCT şi-a dovedit supremaţia în domeniul construcţiilor, prin utilizarea unor tehnologii inovatoare, prin adoptarea unui sistem eficient de management al resurselor umane şi printr-o strategie de dezvoltare care vizează satisfacerea nevoilor potenţialilor clienţi.

ÎNDEMÂNAREA CONSTRUCT este o companie cu vechime în domeniul construcţiilor, cu un portofoliu reprezentativ de lucrări importante, finalizate cu succes. Am pornit cu paşi siguri şi hotărâţi în anul 1993 şi ne-am propus să clădim un nume care să inspire încredere şi profesionalism. Compania noastră este astăzi în topul firmelor de construcţii, în calitate de Antreprenor General, răspunzând prompt la cerinţele tot mai diversificate ale clienţilor săi. Oferim servicii de consultanta, proiectare, renovare sau execuţie totală de construcţii civile, industriale, agricole sau administrative..

Laborator de încercări

Laborul de incercari de gradul II efectueaza urmatoarele determinari principale: agregate , materiale betoane și mortare, beton, beton armat, beton precomprimat, geotehnica și terenuri de fotbal, materiale pentru drumuri, drumuri. află mai multe »

Proiectare

Departamentul de proiectare în construcţii al companiei noastre se ocupă cu realizarea proiectelor pentru structurile construcţiilor civile, industriale şi agricole. Elaborăm şi proiecte pentru reabilitarea, etajarea sau mansardarea construcţiilor. află mai multe »

Balastieră

În plus compania noastră a devenit un nume cunoscut în domeniul furnizării de agregate de balastieră. Baza noastră de producţie deţine staţii de sortare, spălare, granulare şi concasare a produselor de balastieră, tot ce este necesar pentru realizarea unor agregate de balastieră care să satisfacă cele mai exigente cerinţe. află mai multe »

Staţie betoane

ÎNDEMÂNAREA este un nume important şi în domeniul producţiei şi comercializării betoanelor pentru construcţii. Avem în dotare echipamente moderne, de înaltă performanţă. Deţinem un laborator gradul 2, dotat cu echipament de ultimă generaţie, care asigură precizia determinărilor şi deci o calitate superioară a produselor şi serviciilor. află mai multe »

Staţie asfalt

Stație modernă de preparat mixturi asfaltice de 140tone / oră, produce o gamă variată de produse de asfalt pentru construcții de drumuri sau platforme industriale află mai multe »

Sisteme de canalizare

Elementele de canalizare ÎNDEMÂNAREA tind să modernizeze şi să accelereze procesele de canalizare. Firma noastra aduce o solutie moderna si sigura pentru retelele de canalizare din Romania. Sistemul este modular si flexibil, se poate adapta tuturor tipurilor de proiecte de canalizare. află mai multe »

Calitate la preţuri competitive

Obiectivul de bază al companiei noastre este de a asigura servicii de înaltă calitate respectând cu stricteţe atât cerinţele clientului, cât şi prevederile legale şi reglementările aplicabile. Ne dăm silinţa  de a creşte satisfacţia clientului prin seriozitate, promptitudine şi prin calitatea execuţiei lucrărilor la preţuri competitive, precum şi de a deveni un partener de nădejde pentru toţi colaboratorii noştri.

Personal specializat

Ne mândrim cu un personal calificat şi atestat în domeniul construcţiilor, cu un efectiv de 45 de angajaţi care se află în continuă perfecţionare cu scopul de a vă garanta cea mai bună calitate a proiectului dumneavoastră.  Am reuşit să formăm un colectiv cu oameni de încredere şi cu simt de răspundere, care să reprezintă întocmai interesele companiei, şi nu în ultimul rând, ale dumneavoastră.

Anul Angajaţi Cifra de afaceri
2007 68 3480845
2008 95 4585800
2009 105 5015930

Clienţi mulţumiţi

Clienţii noştri sunt companii de încredere şi persoane fizice care au investit în România construind prin noi lucrări la standarde europene. Ne-au ales pe noi pentru lucrările noastre de referinţă. Suntem atenţi la cele mai mici detalii pentru că fiecare construcţie ne reprezintă iar cea mai eficientă formă de promovare este un client mulţumit.

Echipa Îndemânarea Construct